Wie zijn wij?

Het bewonersoverleg BOBAH bestaat uit de volgende personen:

Naam Functie email adres wijk
Theo Roche voorzitter voorzitter@bobah.nl ;
tel.: 0499-399142
Oirschotseweg/Dijkstraten
vacature secretaris secretaris@bobah.nl Aarle
Josť de Bresser webmaster webmaster@bobah.nl Aarle
Jan Giesen penningmeester penningmeester@bobah.nl  Heikant
Theo Louwers Bestuurdlid theolouwers@bobah.nl Heikant
Ad Schellekens Bestuurslid AdSchellekens@bobah.nl Heikant
       

2018 vnlr: Esther, Willemien, Theo, Laura, Jan, Rob, Josť, Mark, Ad (zittend)
 

Hieronder kunt u meer lezen over de bestuursleden en hun motieven

Jose de Bresser Bestuurslid sinds 2010.
Omdat er al enkele jaren geen officiele vertegenwoordiging van het buitengebied was hebben Frans Smeding, Lieke de Groot, Rob de Vires en ik het nieuwe bewonersoverleg opgericht. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een fijne (en wat mij betreft ook groene ) leefomgeving
 
Rob de Vries Bestuurslid sinds 2010. gestopt per 1/1/2021
Jan Giessen Jan is als nieuw lid toegetreden tot het  bewonersoverleg in maart 2012.
Jan werkte als dierenarts en kent veel bewoners persoonlijk.
 
Theo Roche Bestuurslid sinds 2013.
Mijn naam is Theo Roche en zit vanaf 2013 in het bestuur van BOBAH, en vanaf 2015 heb ik Frans Smeding opgevolgd als voorzitter van de BOBAH. Ik ben een echte Bestenaar en ken Aarle en Den Heikant al mijn hele leven, daarom vind ik het zinvol om mijn steentje bij te dragen voor een goed woon en leefklimaat in dit mooie deel van Best.
 
Ad Schellekens Bestuurslid sinds 2014.
Mijn naam is Ad Schellekens , samen met mijn vrouw Josť sinds oktober 1993 wonend in de Heikant op de rand van het buitengebied. Een plek waar onze 3 kinderen met veel plezier zijn opgegroeid.

Ik ben geboren in 1958 en al vanaf 1976 werkzaam op architectenbureaus, op het moment bij Compen Architecten Eindhoven (www.compen.nl) Aangezien de nieuwe ontwikkelingen van Best, maar vooral het mooie buitengebied, me nauw aan het hart liggen ben ik graag op de hoogte van de gemeentelijke planontwikkelingen en wat hierover leeft bij de bewoners in de Heikant/Aarle.

Het verzoek van medebewoners vanuit de Broekstraat om zitting te nemen in het bewonersoverleg heb ik aangegrepen zodat ik als intermediair misschien iets kan betekenen voor zowel de gemeente als de buurtgenoten.
 
Esther de Vaan Bestuurslid sinds 2017.
Vanaf 2017 ben ik als secretaris actief bij de BOBAH. Toendertijd waren we met mijn gezin woonachtig in Dijkstraten. Inmiddels wonen we in het heerlijke Aarle . Ik voel me erg betrokken bij mijn woon en leefomgeving vandaar mijn bijdrage aan de BOBAH.
gestopt per 1/1/2021

 

Theo Louwers Bestuurslid sinds 2019, nieuwsbrief